Sergiu Manofu, Managing Partner DY Nutrition Global SA, a fost desemnat unul dintre cei mai activi 10 membri din comunitatea Romanian Business Leaders

Sergiu Manofu, Managing Partner DY Nutrition Global SA, a fost desemnat unul dintre cei mai activi 10 membri din comunitatea Romanian Business Leaders

Sergiu Manofu, Managing Partner DY Nutrition Global SA, a fost desemnat unul dintre cei mai activi 10 membri din comunitatea Romanian Business Leaders (RBL), fiindu-i recunoscute meritele și implicarea activă în derularea proiectelor fundației dedicate dezvoltării României.

Comunitatea RBL este una dintre cele mai reprezentative comunități de antreprenori și lideri de companii din România, din care fac parte peste 450 de antreprenori și lideri din mediul de business românesc.

Sursă foto: https://www.linkedin.com/company/romanian-business-leaders/

Sergiu Manofu, Marius Bostan, Hilde Brandl, Măriuca Talpeș, Felix Pătrășcanu, Felix Tătaru, Cristian Chițu, Daniel Cîrstea, Ciprian Borșan și Dragoș Anastasiu, au fost desemnați cei mai activi membri din comunitate, în primul semestru al acestui an. RBL le-a mulțumit public pentru implicarea activă și constantă în construirea României în care generațiile viitoare să-și dorească să trăiască.

RBL monitorizează semestrial activitatea membrilor din comunitatea RBL, iar din rezultatele obținute în urma primului semestru al acestui an a reieșit că lunar:

  • în medie, 83 de antreprenori și executivi de top din România au fost activi în RBL;
  • 21,7% din comunitate a fost activă;
  • 6,6 ore au fost voluntariate.

Membrii comunității Romanian Business Leaders au oferit voluntar pentru proiectele RBL, care sunt în centrul activității fundației, peste 2,200 de ore în primul semestru al acestui an, adică peste 66% din total. Infograficul despre implicarea membrilor în RBL în semestrul 1 din 2023 este disponibil integral aici: https://lnkd.in/dMZKvvnN

Repatriot, Vreau să fiu antreprenor, Proiectul Merito, Antreprenorești și Antreprenoria sunt cele 5 proiecte pentru care membrii comunității RBL au oferit cele mai multe ore voluntariate. De asemenea, în aceste proiecte și în SuperTeach, au fost implicați cei mai mulți membri, în medie, pe lună.

Sergiu Manofu este membru al comunitații RBL din septembrie 2015 și este unul dintre membrii fondatori ai proiectului RePatriot, o comunitate constituită ca o platformă de inspirație, consiliere și informație care și-a propus să faciliteze accesul românilor din străinătate la oportunitățile din țară. Repatriot oferă o rețea de sprijin pentru conectarea românilor de pretutindeni cu țara, informații despre oportunitățile de afaceri din diverse domenii, despre finanțare, educație antreprenorială și consiliere și oferă apartenență la o echipă cu principii și valori solide, o poartă de implicare în toate proiectele RBL. Mișcarea RePatriot deja se extinde în toată lumea, iar mulţi dintre românii plecaţi au devenit între timp ambasadori şi promotori.

La inițiativa RePatriot, membrii au transmis câte un mesaj inspirațional comunității de români atât din țară, cât și din diaspora pentru a sărbători împreună Ziua Națională:

”Sărbătoresc Ziua Națională alături de echipa DY Nutrition în Stockholm, în cadrul târgului internațional Fitnessfestivalen, cel mai mare eveniment dedicat fitnessului din nordul Europei, unde sunt așteptați peste 25 000 de participanți.

Chiar dacă suntem departe de țară, suntem aici pentru a promova produsele companiei DY Nutrition Global SA, o companie românească specializată în suplimente nutritive fondată de legendarul sportiv Dorian Yates, 6x Mr. Olympia.

Participarea la Fitnessfestivalen este o ocazie importantă să aducem în discuție nu doar produsele de calitate ale brandului DY Nutrition, ci și mândria noastră de a fi parte dintr-o companie care investește în viitorul său și al României. Cu centrul dezvoltării economice la București și cu o capacitate ultra-modernă de producție la Sibiu, la una dintre cele mai mari fabrici din Sud-Estul Europei, DY Nutrition demonstrează că România se află pe harta lumii în ceea ce privește inovația și excelența în industria suplimentelor nutritive.

Fie că suntem în Suedia, la București sau în orice colț al lumii, mesajul nostru este că prin pasiune, muncă și determinare putem excela în domeniul în care activăm și ne putem aduce astfel contribuția la promovarea României la nivel internațional.

La mulți ani, România! La mulți ani românilor de pretutindeni!” – Sergiu Manofu, Manging Partner DY Nutrition Global SA

Despre Sergiu Manofu

Sergiu Manofu este un antreprenor cu o experiență de peste 16 ani în domenii precum turism, echipamente medicale, fitness și nutriție sportivă și este implicat în mod activ în organizații din mediul de afaceri local care susțin leadership-ul, inovația și antreprenoriatul precum Romanian Business Leaders și CEO Clubs.

Din 2017, Sergiu Manofu ocupă funcția de Managing Partener în cadrul DY Nutrition Global SA, o companie românească care produce și comercializează suplimente nutritive, fondată de legendarul culturist britanic Dorian Yates, câștigător de șase ori consecutiv al titlului Mr. Olympia.

DY Nutrition Global SA este una dintre cele mai importante companii de suplimente nutritive din România și se află într-o continuă expansiune, produsele sale fiind deja accesibile pe şase continente, inclusiv pe pieţe mature din Europa, America de Sud şi Asia de Sud-Est. Misiunea principală a companiei este de a oferi publicului larg produse esenţiale nu doar pentru obţinerea unor performanţe sportive excepţionale, ci şi a unui stil sănătos de alimentaţie şi viaţă.

Despre Romanian Business Leaders

Romanian Business Leaders (RBL) este de peste 10 ani vocea și vehiculul de acțiune al liderilor de business pentru a construi o Românie în care generațiile viitoare să își dorească să trăiască. Organizație apolitică, neguvernamentală și non-profit, RBL oferă o platformă de acțiune și implicare socială pentru 1.000+ antreprenori și executivi de top din mediul de business privat.

Activitățile derulate până astăzi au implicat peste 100.000 de români – antreprenori aspiranți, liceeni, antreprenori la început de drum sau cu experiență, români din Diaspora sau din mediul rural, traineri, vorbitori și lideri din educație.

RBL este membru fondator al Coaliției pentru Dezvoltarea României (CDR), o inițiativă privată care oferă o bază coerentă pentru consultare cu Guvernul și alte instituții publice pe teme care au impact asupra climatului economic și de afaceri din România.