DY Nutrition, pas major pentru extinderea prezenței în nordul Europei, prin participarea la Fitnessfestivalen, cel mai mare târg de referință din industrie, cu peste 25.000 de vizitatori

DY Nutrition, pas major pentru extinderea prezenței în nordul Europei, prin participarea la Fitnessfestivalen, cel mai mare târg de referință din industrie, cu peste 25.000 de vizitatori

Legendarul sportiv Dorian Yates, 6x Mr. Olympia, alături de echipa DY Nutrition Global SA au promovat brandul de suplimente nutritive DY Nutrition, în cadrul târgului internațional Fitnessfestivalen, cel mai mare eveniment dedicat fitnessului din nordul Europei. Târgul a avut loc la Stockholm, timp de trei zile (1-3 decembrie) și a găzduit peste 25.000 de participanți, pasionați de sport și de un stil de viață sănătos, sportivi de performanță și manageri din industria de fitness din întreaga regiune.

Compania DY Nutrition Global SA își continuă planurile de extindere a prezenței brandului în piețele mature din nordul Europei, prin participarea la cel mai mare târg de referință din industria fitness din zona scandinavă. Prezența la Fitnessfestivalen i-a oferit brandului DY Nutrition o expunere semnificativă în fața unei audiențe largi pasionate de fitness, oportunitatea de a vinde produsele și serviciile la fața locului și ocazia unică de a se conecta cu actori cheie din industrie și de a dezvolta relații și parteneriate strategice. Cu peste 50 de competiții și evenimente și peste 25.000 de vizitatori, ediția din acest an a Fitnessestivalen a fost un real succes, cu mai mulți sportivi de talie mondială prezenți, o reacție fantastică din partea publicului și cu mai multe recorduri mondiale doborâte în direct. Cele mai importante momente surprinse în cadrul celor trei zile de târg pot fi urmărite aici.

Dorian Yates, fondatorul DY Nutrition, invitat special în cadrul Fitnessfestivalen

Considerat unul dintre cei mai populari bodybuilderi din istoria sportului, Dorian Yates este un vector formidabil de imagine la nivel internațional, generând și de data aceasta o expunere mediatică semnificativă în beneficiul companiei. Dorian Yates s-a numărat printre speakerii evenimentului, inspirându-i pe cei prezenți cu experiența sa de peste 40 de ani în domeniu și oferind sfaturi valoroase despre nutriție și antrenament. Acesta a susținut și 3 sesiuni de semnare de autografe și discuții cu fanii săi care au format cozi interminabile la standul DY Nutrition.

Discursul lui Dorian din cadrul târgului, poate fi ascultat integral aici.

De asemenenea, în cadrul evenimentului, Dorian Yates a fost invitat la Tyngreoldschool, cel mai urmărit podcast de bodybuilding din Suedia, cu peste 1 milion de descărcări.

DY Nutrition continuă strategia de dezvoltare pe piețele mature din Europa, prin participarea la Fitnessfestivalen, cel mai mare târg de referință din zona scandinavă

Participarea la Fitnessfestivalen a fost o ocazie importantă pentru echipa DY Nutrition să aducă în discuție nu doar produsele premium din portofoliu, ci și mândria de a fi parte dintr-o companie care investește în viitorul său și al României. Cu centrul dezvoltării economice la București și cu o capacitate ultra-modernă de producție la Sibiu, în cadrul uneia dintre cele mai mari fabrici certificată GMP din sud-estul Europei, DY Nutrition demonstrează că România se află pe harta lumii în ceea ce privește inovația și excelența în industria suplimentelor nutritive.

”Fitnessfestivalen 2023 a fost o oportunitate excelentă pentru brandul DY Nutrition de a se extinde pe o piață matură și foarte bine dezvoltată în zona de fitness și suplimente sportive. Interesul manifestat de participanții la târg pentru produsele noastre și personalitatea lui Dorian Yates m-au făcut să fiu extrem de încrezător în perspectivele de extindere ale brandului în zona scandinavă. În cele trei zile extrem de active pe care le-am avut la standul DY Nutrition, am avut întâlniri cu managerii multor centre de fitness independente, magazine de suplimente, lanțuri de centre de fitness și distribuitori cu experiență din nordul Europei.

Cu siguranță, începând cu 2024, prezența DY Nutrition în Suedia și zona scandinavă va fi vizibil mai semnificativă în urma colaborărilor încheiate cu ocazia acestui eveniment de succes.” – Dan Iancu, International Sales Manager DY Nutrition Global SA

Produsele DY Nutrition Global SA sunt accesibile deja pe șase continente, inclusiv pe piețe mature din Europa, America de Nord și Asia de Sud-Est, toți distribuitorii fiind licențiați direct de companie. Misiunea principală este de a oferi publicului larg produse esențiale nu doar pentru obținerea unor performanțe sportive excepționale, ci și a unui stil sănătos de alimentație și viață. DY Nutrition Global SA produce o gamă largă de multivitamine și minerale, alături de produse destinate sănătății articulațiilor, a sistemului imunitar și stării generale de bine.

Despre Fitnessfestivalen

Fitnessfestivalen este cel mai mare eveniment din Europa de Nord dedicat industriei de fitness. Cu peste 50 de competiții și evenimente, Fitnessfestivalen este locul de întâlnire pentru o audiență în continuă creștere formată din persoane pasionate de fitness și de un stil de viață activ și sănătos, interesate de tendințele pieței, în căutare de inspirație și de noutăți despre fitness și despre antrenamentele la sală.

Despre DY Nutrition Global SA

DY Nutrition Global SA este o companie care produce și comercializează suplimente nutritive, fondată de legendarul culturist britanic Dorian Yates, câștigător de șase ori consecutiv al titlului Mr. Olympia, și este una dintre cele mai importante companii de suplimente nutritive din România. După mărimea livrărilor, compania se situează în top 5 cele mai performante branduri românești de suplimente nutritive.