O zi plină de inspirație și de idei despre viitorul industriei de fitness din România

O zi plină de inspirație și de idei despre viitorul industriei de fitness din România

DY Nutrition, partener pentru al doilea an consecutiv la RomaniaActive Health & Fitness Bussines Summit 2023: O zi plină de inspirație și de idei despre viitorul industriei de fitness din România

DY Nutrition a fost unul dintre partenerii principali din cadrul celei de-a 2-a ediții a RomaniaActive Health & Fitness Business Summit 2023, un eveniment care a avut loc joi, 16 noiembrie, în București, la Nord Events Center și unde au participat peste 400 de profesioniști din domeniu preocupați de viitorul industriei de fitness din România.

Ne-am bucurat de prezentări interesante ce au acoperit diverse aspecte ale industriei, de la statistici, tendințe în nutriție și fitness, până la strategii de afaceri inovatoare, de paneluri de discuții care au abordat diferite subiecte de interes precum investițiile în industria de sănătate și fitness, cum pot fi îmbunătățite calitățile serviciilor pentru rezultate mai bune sau perspectiva celor mai importanți furnizori de pe piață asupra modului în care cluburile își pot mări veniturile.

Printre invitații la eveniment s-au numărat Jana Havrdova – Vicepreședinte EuropeActive, Andreas Paulsen – Vicepreședinte EuropeActive CEO, Kent Orrgren – Președinte RomaniaActive, Sotiris Chatzidakis – CEO, CEO Clubs Romania, Wargha Enayati – fondator Regina Maria. Lista completă a invitaților și a speakerilor poate fi consultată pe site-ul oficial RomaniaActive.

Sergiu Manofu – speaker PANEL 2: Maximizarea serviciilor sălilor de fitness cu furnizorii potriviți

Sergiu Manofu, Managing Partner DY Nutrition Global SA, a fost unul dintre speakerii celui de-al doilea panel al evenimentului și alături de partenerii săi de discuție George Damian – CEO UPfit.cloud, Dimitrios Sabalis – Managing Partner Living Well (Technogym Romania), Marius Tudor - Director Comercial Matrix România și Sabin Piso – CEO 7Distribution au dezbătut despre cum își pot maximiza sălile serviciile de fitness alături de furnizorii potriviți.  

Potrivit unui studiu IHRSA, principalul motiv pentru care un membru își alege sala de fitness este locația, pe locul doi sunt serviciile și abia pe locul trei este prețul. Dacă locația nu prea mai poate fi schimbată odată ce a fost deschisă o sală de fitness, cu siguranță serviciile oferite pot fi îmbunătățite pentru a crește profitul și rata de retenție.

Sergiu a adus în discuție importanța cunoașterii obiectivelor de fitness ale fiecărui membru în parte pentru a le putea recomanda suplimentele sportive potrivite pentru îndeplinirea acestora. Înțelegerea obiectivelor fiecărui membru în parte, oferirea de servicii și produse personalizate, atenția la detalii și întâmpinarea nevoilor lor, toate acestea contribuie la crearea unei experiențe unice pentru membri. Orice client care și-a atins obiectivele va fi mulțumit, va fi motivat să vină la sală și va face recomandări mai departe. Este o muncă de echipă între săli, furnizori și antrenori personali pentru a ajuta clienții să-și îndeplinească obiectivele de fitness.  

DY Nutrition, partener RomaniaActive Health & Business Summit 2023

La DY Nutrition, suntem dedicați să contribuim la promovarea unui stil de viață activ și sănătos alături de ceilalți membrii ai comunității RomaniaActive.

RomaniaActive Health & Fitness Business Summit este o oportunitate unică de a te  conecta cu cei mai importanți jucători din industrie, de a învăța de la experți de renume și de a descoperi cele mai noi tendințe și inovații care vor modela viitorul sectorului de activitate fizică și fitness din țara noastră.

Despre RomaniaActive

RomaniaActive, asociație patronală a industriei de health & fitness din România cu scopul de a aduce împreună experți de top, antreprenori, profesioniști și lideri de business din domeniul fitness-ului pentru a promova inovația, schimbul de idei și dezvoltarea afacerilor din acest sector în continuă creștere.

Ne revedem cu forțe proaspete și idei noi la următoarea ediție RomaniaActive Health & Business Summit 2024!