DY Nutrition Global SA a demarat un parteneriat strategic cu Mega Image, unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România

DY Nutrition Global SA a demarat un parteneriat strategic cu Mega Image, unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România

DY Nutrition Global SA, companie specializată în suplimente nutritive fondată în 2017 de Dorian Yates, de şase ori consecutiv Mr. Olympia, și-a dezvoltat distribuția batoanelor proteice Yates Bar prin parteneriatul cu rețeaua internațională de magazine Mega Image, unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România.

Yates Bar, batonul proteic premium din gama DY Nutrition a fost lansat simultan pe piețele din România și Marea Britanie, în luna septembrie a acestui an și tot atunci a fost listat în peste 150 de magazine Mega Image.

Colaborarea dintre DY Nutrition și Mega Image este un pas firesc având în vedere evoluția și tendințele pieței. Batoanele proteice au devenit din ce în ce mai populare și au rămas în tendință în ultimii ani. Creșterea nivelului de conștientizare în ceea ce privește nutriția și stilul de viață echilibrat au determinat oamenii să caute opțiuni de gustări sănătoase, iar batoanele proteice sunt percepute ca o alternativă sănătoasă la snack-urile nesănătoase. Produsele Yates Bar sunt disponibile la raft la categoria ”Dulciuri și snacks” pentru a le oferi consumatorilor o alternativă sănătoasă atunci când optează pentru o gustare.

S-a observat o creștere a conștientizării importanței sănătății și a mișcării în întreaga lume, ceea ce a dus la o creștere a cererii pentru produsele proteice, inclusiv batoane. Oamenii sunt din ce în ce mai interesați să consume alimente care să le ofere beneficii nutriționale semnificative și care să fie ușor și rapid de consumat. Având în vedere redefinirea conceptului de stare de bine şi de sănătate, DY Nutrition se concentrează să înțeleagă şi să abordeze nevoile unice ale consumatorilor în ceea ce priveşte sănătatea şi nevoile lor nutriționale:

”Produsele premium din gama DY Nutrition sunt potrivite pentru orice consumator preocupat de un stil de viață sănătos printr-o dietă echilibrată și activitate fizică regulată, iar parteneriatul cu Mega Image ne ajută să oferim unui număr cât mai care de consumatori o alternativă sănătoasă de snack printr-un baton proteic bogat în proteine de calitate, cu un conținut foarte scăzut de zahăr și cu un gust surprinzător de delicios pentru un baton proteic.” – Dorian Yates, 6x Mr. Olympia și fondator DY Nutrition

Despre Yates Bar

Yates Bar este un baton proteic creat după o formulă unică și conține un mix de proteine și fibre care îl face ideal ca gustare înainte sau după antrenament sau oricând e nevoie de o gustare sănătoasă. Deși are un conținut foarte ridicat de proteine, are un gust delicios, iar acest echilibru dintre proprietățile nutritive și gust, este unul greu de atins. Printre principalele beneficii ale batonului proteic Yates Bar se numără:

  • Proteine de cea mai bună calitate;
  • Bogat în fibre și aminoacizi;
  • Conținut scăzut de zahăr și grăsimi;
  • Nu conține ulei de palmier;
  • Potrivit pentru vegetarieni;
  • Fără GMO.

Batonul este disponibil în 3 variante de arome delicioase: Salted Caramel, White Chocolate Peanut și Chocolate Caramel.

Fiind o gustare excelentă, potrivită pentru o pauză de gustare, pentru a înlocui o masă sau pur și simplu ca alternativă sănătoasă pentru a potoli pofta de dulce, batonul proteic din gama DY Nutrition se adresează unui public larg, atent la proprietățile produselor pe care le consumă și orientați către o dietă echilibrată și un stil de viață activ.

Yates Bar este disponibil în magazinele Mega Image și în rețele de cluburi de fitness precum Stay Fit Gym sau Sweat Concept.

Strategia de marketing include campanii direcționate pe rețelele sociale și promoții în magazine și săli partenere. Scopul este de a informa clienții despre beneficiile batoanelor proteice și de a-i încuraja să le încerce. Această strategie va ajuta la stimularea vânzărilor și la creșterea gradului de conștientizare în ceea ce privește alegerile sănătoase, ținând cont de toate măsurile de siguranță alimentară din procesul de fabricație și de respectarea claim-urilor menționate pe etichetă. 

Despre DY Nutrition Global SA

DY Nutrition Global SA este o companie care produce și comercializează suplimente nutritive, fondată de legendarul culturist britanic Dorian Yates, câștigător de șase ori al titlului Mr. Olympia, și este una dintre cele mai importante companii de suplimente nutritive din România. Experiența de peste 40 de ani în domeniu a lui Dorian Yates, atenția la detalii și pasiunea pentru fitness au dus la dezvoltarea unor produse specializate pentru nutriție sportivă care se adresează sportivilor de performanță și atleților, cât și vitamine și minerale pentru toți cei interesați de un stil de viață sănătos și preocupați de starea lor de bine fizică și psihică.

Produsele sunt accesibile deja pe şase continente, inclusiv pe pieţe mature din Europa, America de Sud şi Asia de Sud-Est. Misiunea principală a companiei este de a oferi publicului larg produse esenţiale nu doar pentru obţinerea unor performanţe sportive excepţionale, ci şi a unui stil sănătos de alimentaţie şi viaţă.

Despre Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o rețea ce cuprinde în prezent 970 de magazine în București, Cluj-Napoca, Iași, Sibiu, Oradea, Constanța, Ploiești, Brașov, Târgoviște, Timișoara, Bacău, Focșani și alte orașe din țară, sub mărcile Mega Image și Shop&Go. Mega Image își propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate și o gamă de produse hrănitoare, sănătoase și sigure, la preţuri accesibile.

Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internațional ce operează în prezent pe trei continente.