Noi suntem DY Nutrition.

Suntem aici să-i sprijinim pe toți cei care vor să-și depășească limitele.

La DY Nutrition, suntem dedicați să ajutăm pe toată lumea să obțină îmbunătățiri semnificative în fitness, performanță și sănătate prin intermediul gamei noastre variate de suplimente nutritive, dezvoltate în colaborare cu fondatorul nostru, legendarul culturist, Dorian Yates.

În anii '90, Dorian Yates a cucerit domeniul culturismului, câștigând șase titluri consecutive de Mr. Olympia și aducând un nivel de masă musculară fără precedent, îmbinat cu un grad de condiționare fără egal. Astfel, a fost desemnat „Schimbătorul jocului”.

Pe lângă faptul că a dat dovadă de un fizic de top, Dorian a mers și împotriva normelor în ceea ce privește antrenamentul. Cunoscut pentru sesiunile sale scurte, dar extrem de intense de antrenament, Dorian însuși a utilizat suplimente nutritive pe parcursul carierei sale în culturism și este un mare adept al folosirii doar a celor mai bune produse disponibile pe piață.

La rândul nostru, am depășit limitele, aducând această abordare inovatoare care completează toate domeniile antrenamentului fizic și include o gamă completă de suplimente nutritive premium accesibile tuturor.

Întregul parcurs transformațional al lui Dorian și propria lui filozofie ne motivează în misiunea noastră de a ajuta pe toată lumea să pășească dincolo de limite.

Misiunea 

Oricine poate beneficia de cunoștințele și expertiza noastră revoluționară în domeniul sănătății, având drept ajutor înțelepciunea și experiența de neegalat a lui Dorian Yates.

Cunoștințele și experiența extinsă a lui Dorian ne-au inspirat să alcătuim o gamă de produse folosind doar ingrediente de cea mai înaltă calitate pentru a ajuta clienții să-și maximizeze propriul parcurs spre un stil de viață sănătos.

Produse revoluționare bazate pe studii științifice

Fiecare ingredient din formulele DY Nutrition este susținut de cercetare și de cunoștințele aprofundate ale echipei noastre de oameni de știință și de specialiști în nutriție.

Oferim o gamă completă și un sistem de suplimente nutritive de cea mai înaltă calitate, create științific și testate atât în laboratoarele interne, cât și în laboratoare terțe independente, potrivite pentru optimizarea parcursului personal de fitness al fiecăruia.

Ingrediente de calitate

Calitatea este una dintre valorile noastre de bază.

La DY Nutrition, ne asigurăm că standardele noastre de calitate sunt implementate în fiecare etapă a procesului de dezvoltare și producție, începând de la evaluarea materiilor prime până la finalizarea  comenzilor.

Toate produsele sunt supuse testelor de laborator, acestea confirmând  integritatea și calitatea fiecăruia. Procedura noastră standard constă în efectuarea mai multor teste pentru a susține validitatea și eficacitatea materiei prime și a produsului finit.

Toate produsele noastre sunt fabricate în facilități de producție evaluate periodic de către British Assessment Bureau pentru a demonstra angajamentul nostru constant față de standardele ISO: 9001, GMP, ISO: 22000-2005.