Dorian Yates - invitat special la REX-INTERNATIONAL

Dorian Yates - invitat special la REX-INTERNATIONAL

Dorian Yates, 6x Mr. Olympia, a fost invitat special la cea de-a 29-a întâlnire REX-INTERNATIONAL, eveniment desfășurat în România, în perioada 3-5 octombrie 2023.

Câștigând de șase ori consecutiv titlul de Mr. Olympia, Dorian este o legendă în lumea fitness-ului și a nutriției și un model de succes pentru multe persoane.  

În cadrul evenimentului REX-INTERNATIONAL, Dorian a vorbit despre "Viața după succes." și ne-a amintit că viața după succes este un subiect foarte important, într-o perioadă în care succesul se măsoară în rezultate, titluri și realizări. În timpul discuției, Dorian a subliniat importanța găsirii unui scop și a pasiunii în viața de după succes. A vorbit despre prioritizarea sănătății fizice și mentale și despre necesitatea continuării dezvoltării personale.

Dorian a fost un adevărat game-changer în lumea culturismului și continuă să-i inspire și să-i ghideze pe toți cei care aspiră la mai mult în viață, nu doar în ceea ce privește realizările, ci și în ceea ce privește evoluția personală și pasiunea pentru un anumit domeniu.

Mai multe detalii despre evenimentul REX INTERNATIONAL, puteți găsi accesând acest link.