Dorian Yates și Sergiu Manofu, prezenți la Quarterly Report, evenimentul #1 dedicat pieței de capital

Dorian Yates și Sergiu Manofu, prezenți la Quarterly Report, evenimentul #1 dedicat pieței de capital

Dorian Yates , fondatorul DY Nutrition, și Sergiu Manofu, Directorul General al companiei, au fost prezenți la prima ediție a conferinței Quarterly Report, evenimentul #1 dedicat pieței de capital, un eveniment marca Ziare.com, realizat cu sprijinul TradeVille.

Dorian Yates, 6x Mr. Olympia, a fost invitatul special în cadrul evenimentului Quarterly Report, unde a povestit despre performanțele sale sportive excepționale, creșterea exponențială a interesului general pentru alimentație sănătoasă și cât de importante au devenit suplimentele nutritive de cea mai bună calitate pentru viața de zi cu zi. Dorian a reușit să capteze atenția investitorilor și oamenilor de afaceri prezenți la eveniment, împărtășind lecții valoroase din cariera sa în culturism.

Sergiu Manofu a fost unul dintre speakerii celui de-al doilea panel al evenimentului, al cărui subiect principal au fost companiile de creștere listate pe piața AeRO și s-a discutat despre rezultatele financiare din 2023, potențialul următoarelor listări cu acțiuni și obligațiuni pe AeRO, precum și tranziția spre Piața Principală a BVB și includerea în indici internaționali. Sergiu i-a avut ca parteneri de discuție pe reprezentanții companiilor Q&A cu FORT (companie de cybersecurity care intenționează să se listeze pe AeRO), DN Agrar (DN) și 2Performant Network (2P).

Quarterly Report este un eveniment trimestrial gândit în beneficiul investitorilor și al oamenilor de business, pentru care networkingul și informațiile primite la cald sunt esențiale. Conferința pune în contact direct companii listate (sau care doresc să debuteze la bursă) cu cei mai activi investitori pe piața de capital.

Ziare.com, publicație de știri online cu peste 4 milioane de cititori lunar, este organizatorul evenimentului. TradeVille, cel mai mare broker de retail din România, este partener principal.

Urmărește înregistrarea primei ediții