Brandul DY Nutrition a fost prezent la evenimentul W3 Fit EMEA

Brandul DY Nutrition a fost prezent la evenimentul W3 Fit EMEA

Brandul DY Nutrition a fost reprezentat cu success în cadrul evenimentului W3 Fit EMEA care a avut loc în perioada 10-13 octombrie, la Le Méridien Lav Split, Croația și a reunit specialiști, furnizori și clienți de top din industria fitness pentru a discuta despre perspectivele de viitor ale industriei.

Au fost 3 zile pline de activități precum sesiuni intense de fitness și yoga, urmate de întâlniri productive și discuții inspiraționale despre cum poate fi revoluționat viitorul industriei de fitness.

W3Fit este un eveniment global care conectează liderii din industria de wellness, fitness și ospitalitate, facilitând întâlniri programate între furnizori și potențiali clienți. Ne bucurăm că am făcut parte din această experiență unică, unde am avut ocazia să discutăm și să împărtășim idei cu profesioniști remarcabili.

Evenimentul W3Fit a fost o oportunitate de a ne conecta cu alți membrii ai industriei de fitness, de a împărtăși experiențe și de a contribui la modelarea viitorului industriei. În urma acestui eveniment, putem afirma că viitorul fitnessului și al wellbeing-ului este unul promițător.

Așteptăm cu entuziasm să participăm la viitoarele evenimente organizate de We Work Well în anul 2024.