SIBEC EMEA 2023 - 25 de ani de Fitness și Nutriție

SIBEC EMEA 2023 - 25 de ani de Fitness și Nutriție

Suntem încântați să vă anunțăm că DY Nutrition este sponsor și participant la evenimentul SIBEC EMEA, una dintre cele mai prestigioase conferințe din industria fitness-ului din Europa. Evenimentul are loc în perioada 26-29 septembrie 2023, la Hilton Sorrento Palace, Sorrento, Italia.

Anul acesta, SIBEC EMEA sărbătorește 25 de ani de excelență în industria fitness-ului și nutriției. Este un eveniment emblematic care aduce împreună lideri din industrie, profesioniști și pasionați de fitness și wellness.

Ne bucurăm că DY Nutrition este unul dintre sponsorii principali ai acestui eveniment de referință, care promovează sănătatea și starea de bine. Echipa noastră prezentă la eveniment este dedicată să ofere soluții inovatoare în domeniul fitness-ului și nutriției și sunt nerăbtădori să-și împărtășească cunoștințele cu membrii comunității europene de fitness. 

Pentru mai multe informații despre eveniment, vizitați site-ul oficial SIBEC EMEA.

La DY Nutrition, ne face plăcere să evidențiem gama de suplimente premium la expoziții internaționale. Scopul nostru este de a spori vizibilitatea brandului, de a atrage noi parteneriate de afaceri și de a interacționa cu clienții noștri din piețele internaționale esențiale. Iată un rezumat al celor mai importante festivaluri internaționale la care am participat în ultimii ani.