E timpul să vorbim despre suplimentele Joint Support

Ce face de fapt un supliment pentru susținerea articulațiilor? La ce ar trebui să fiți atenți atunci când alegeți un supliment pentru susținerea articulațiilor? Aici ne așezăm alături de Tom, nutriționistul nostru, care vă va ghida prin lumea complexă a suplimentelor pentru susținerea articulațiilor și, sperăm, va face mai ușor de înțeles importanța de a avea articulații sănătoase.

Î: Deci, Tom, ce cauzează deteriorarea articulațiilor?

R: În primul rând, aș vrea să menționez că nu sunt fizioterapeut sau medic. Dar există câteva înțelegeri comune despre ceea ce cauzează deteriorarea articulațiilor, cum ar fi bolile inflamatorii precum artrita și tendinita, chiar și leziuni vechi, cum ar fi țesutul cicatricial cronic și țesutul conjunctiv. În principiu, există o serie de cauze ale deteriorării articulațiilor. În afara afecțiunilor, adesea poate fi rezultatul uzurii generale în timp, a stresului repetitiv și a exercițiilor cu impact mare, toate având o posibilă contribuție. Cea mai comună este osteoartrita care apare atunci când cartilajul și țesutul de protecție se descompun în timp. Ca rezultat, articulațiile devin dureroase și rigide. Câteva exemple pot include mișcările repetitive, artrita, infecțiile, traumatismele post-articulare, distrofia musculară și chiar tulburările hormonale. Chiar și obezitatea poate afecta articulațiile, deoarece cu cât aveți mai multă greutate, cu atât riscați să exercitați o presiune mai mare asupra articulațiilor.

Î: Ce se poate face pentru a preveni deteriorarea articulațiilor?

R: Iarăși, nu sunt medic sau fizioterapeut, dar există dovezi care sugerează că creșterea activității fizice și menținerea activității sunt utile. Întinderea ușoară cu un spectru complet de mișcare, menținerea unei posturi bune în toate aspectele și lucrul în limitele fiecăruia din timpul exercițiilor fizice. Practic, nu exagerați. Însuși Dorian a afirmat în numeroase ocazii cât de importante sunt odihna și necesitatea de a asculta propriul corp.

De asemenea, gestionarea greutății este importantă. Sănătatea publică recomandă controlul greutății. Persoanele obeze exercită în mod tipic o presiune mai mare asupra articulațiilor datorită dimensiunii lor. Chiar și culturiștii care sunt mari. Greutatea poate avea un impact asupra articulațiilor, în special atunci când este asociată cu antrenamentul intens cu greutăți. Este crucial să aveți postură corectă, recuperare și nutriție pentru a minimiza stresul asupra articulațiilor.

Dacă parte a antrenamentului este ridicarea greutăților mari, concentrați-vă pe întindere și pe un spectru complet de mișcare. Încercați să faceți antrenamentul de forță gradual și progresiv în timp. Creșterea prea rapidă a greutăților poate crește presiunea asupra articulațiilor. Așadar, luați-o treptat, astfel încât mușchii din jurul articulațiilor să poată ajuta la susținerea ridicărilor.

Î: Ce ingrediente ar trebui să căutăm într-un supliment pentru susținerea articulațiilor?

R: Dovezile sunt destul de puternice pentru unele ingrediente și altele nu au suficiente dovezi. Pentru a simplifica, iată câteva ingrediente care vă vor ajuta:

• Glucozamină și condroitină
  • Calciu
  • Colagen de tip II
  • Curcumină
  • Vitamina K
  • Glicină
  • Uleiuri de pește
  • Vitamina D
  • MSM

Aceste ingrediente vă vor ajuta la reducerea inflamației și sunt benefice pentru sănătatea generală a articulațiilor.

Î: Există ceva ce putem face în timpul antrenamentelor pentru a evita deteriorarea articulațiilor?

R: Cu siguranță, din nou, pentru a simplifica, iată o listă de lucruri de care să țineți cont în timpul sesiunilor de antrenament:

• Îmbunătățiți mobilitatea și folosiți un spectru complet de mișcare în timpul antrenamentelor;
  • Faceți încălzirea corespunzător;
  • Aveți nevoie de odihnă adecvată, ascultați-vă corpul;
  • Luați-vă zile libere și uneori chiar o săptămână liberă din când în când. Din nou, ascultați-vă corpul;
  • Evitați suprasolicitarea;
  • Luați o perioadă de descărcare atunci când este necesar;
  • Puteți investi în genunchiere și cotiere, precum și în suport pentru încheieturi.

Î: Ar trebui să luăm un supliment pentru susținerea articulațiilor doar atunci când apare durerea sau tot timpul?

R: Uneori, atunci când simțiți durere, trebuie să reacționați și să luați ceva pentru asta. Ideal ar fi să aveți o dietă sănătoasă care să includă vitamine, minerale, proteine ​​și grăsimi etc. Puteți consuma și un supliment pentru susținerea articulațiilor zilnic. De fapt, aveți o șansă mai mare să vă asigurați nivelul bazal al ingredientelor care mențin inflamația sub control făcând acest lucru.

Î: Ce putem face în ceea ce privește alimentația alături de administrarea unui supliment pentru susținerea articulațiilor pentru a optimiza sănătatea acestora?

R: Ei bine, știm că consumul unei cantități echilibrate de grăsimi sănătoase, care includ grăsimi mononesaturate și polinesaturate, este benefic și poate ajuta la sănătatea generală a articulațiilor. Grăsimile trans, care pot apărea în alimentele fabricate de om, precum chipsurile și biscuiții, pot crește inflamația. Același lucru se aplică și alimentelor bogate în zahăr, cum ar fi gogoșile, de exemplu. Ideal, acestea ar trebui evitate. Parte a sănătății generale este o dietă bogată în fibre. Aceasta poate reduce cantitatea de grăsime inflamatorie pe care organismul o poate absorbi. De asemenea, consumul de fructe și legume diverse este excelent. Acestea sunt pline de antioxidanți și conțin vitamine importante.

Î: Ce face suplimentul pentru susținerea articulațiilor de la DY Nutrition atât de bun și de diferit?

R: Totul începe cu o combinație echilibrată de ingrediente. Suplimentul Joint Support din gama Renew furnizează doze clinice de MSM, vitamina D și glucozamină. Acestea se încadrează în dozajul recomandat, astfel încât să puteți cuantificați la maxim toate beneficiile.

Î: De asemenea, suntem conștienți că nu puteți încorpora toate ingredientele într-un singur comprimat, dacă ați încerca, ar fi de dimensiunea unei mingi de golf!

R: Am analizat în mod holistic și poate fi necesar să utilizați mai mult de un supliment. Suplimentul nostru premium de colagen este o alegere excelentă, precum și suplimentul nostru de ulei de pește. De fapt, uleiul nostru de pește nu a fost expus peroxidării și este fabricat și depozitat într-un mediu răcoros și controlat. Pentru a maximiza cu adevărat beneficiile, ar fi minunat să integrați în dietă cele trei suplimente enumerate mai sus. Toate trei.