ANEXA NR. 2 LA REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSURILOR
ORGANIZATE DE DY NUTRITION GLOBAL S.R.L.

IN MEDIUL ONLINE (pe website-ul www.dynutrition.ro, respectiv pe paginile de socializare ale business-ului), RESPECTIV IN MEDIUL OFFLINE (“Regulamentul Oficial”)

Acceptând acești Termeni și Condiții, declarați că aveți cel puțin vârsta majoratului în statul sau provincia de reședință sau că aveți vârsta majoratului în statul sau provincia dvs. de origine și ne-ați dat acordul pentru a permite oricăruia dintre dependenții dvs. minori să utilizeze acest site.

ORGANIZATOR: DY NUTRITION GLOBAL S.R.L.
CAMPANIA “ROATA CADOURILOR DY NUTRITION 2022”

Articolul 1. CAMPANIA “TOMBOLA ÎNSCRIERE LA NEWSLETTER 2022”


CAMPANIA “ROATA CADOURILOR DY NUTRITION 2022” este organizata la nivel national si se desfasoara in mediul online pe website-ul www.dynutrition.ro in conditiile Regulamentului Oficial, disponibil in mod gratuit oricarei persoane care transmite o solicitare in acest sens pe adresa de e-mail: contact@dynutrition.ro sau in urma formularii si transmiterii unei solicitari in scris la adresa postala din Bucuresti, Sectorul 3, Str. CONSTANTIN F. ROBESCU, Nr. 12, PARTER, BIROUL NR. 1, pe intreaga durata a Campaniei.

Articolul 2. Durata Campaniei


2.1 Campania se desfasoara in perioada 23.12.2022, ora 10:00 – 06.01.2023, ora 23:59.

Articolul 3. Premiile Campaniei


3.1. In cadrul Campaniei „ROATA CADOURILOR DY NUTRITION 2022” vor fi acordate un numar total de 6 premii, al caror unitati nu este determinat. Printre premiile campaniei se numara: un voucher in valoare de 500 lei valabil pentru produsele din portofoliul Organizatorului, un voucher in valoare de 200 lei valabil pentru produsele din portofoliul Organizatorului, doua coduri promotionale de discount in valoare de 15% / 25% valabil pentru produsele din portofoliul Organizatorului, o proteina Whey Complex Tempro cadou, 4 plicuri de Blood & Guts cadou.


3.2. Premiile constand in produse din portofoliul Organizatorului, contine urmatoarele produse:

Produse DY Nutrition:

  • Whey Complex Tempro Protein 2270g.
  • Pachet special 4x plicuri Blood & Guts.


3.3. Valoarea fiecarui produs din componenta premiilor constand in produse din
portofoliul Organizatorului este urmatoarea, conform celor de mai jos:

o Whey Complex Tempro Protein – 389.90 RON TVA inclus;
o Pachet special 4 plicuri Blood & Guts – 30 RON TVA inclus.

Articolul 4. Mecanismul de inscriere a Participantului si de desfasurare a Tombolei


4.1. Participantul se inscrie la Campanie accesand pagina dedicata a Roatei cadourilor DY Nutrition de pe website-ul www.dynutrition.rocompletand formularul aferent cu urmatoarele date solicitate: numele complet si adresa de e-mail bifand casuta din corpul formularului privind acordul de primire de buletine informative de tip newsletter via e-mail.
4.2. Prin bifarea casutei ante-mentionate la pct. 4.1., Participantul transmite acordul de prelucrare a adresei de e-mail, ca data cu caracter personal, in scop comercial, astfel cum este descris in Politica de confidentialitate afisata pe website.

Nota! Prin abonarea la newsletter Participantul devine membru al Comunitatii DY Nutrition, care reuneste persoanele ce isi doresc sa adopte un stil de viata sanatos, bazat pe sport si o alimentatie corespunzatoare si care vor fi tinute la curent cu informatii relevante in legatura cu ofertele si promotiile Organizatorului. Obtinerea calitatii de membru in „Comunitatea DY Nutrition” si inscrierea in Campanie implica, astfel, transmiterea de catre Organizator de comunicari comerciale si de marketing de tipul mesajelor personalizate, inclusiv al ofertelor speciale, precum si de alte informatii referitoare le evenimentele, ofertele si campaniile organizate de DY Nutrition. In calitate de persoana vizata in raport cu Organizatorul, detineti urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergere, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitate, opozitie, la retragerea consimtamantului, dreptul de a depune o plangere.

Nota! Inscrierea Participantului la prezenta Campanie implica acordarea consimtamantului acestuia cu privire la primirea de comunicari comerciale si de marketing din partea Organizatorului sub forma de newsletter. In perioada de derulare a Campaniei Organizatorul ofera utilizatorilor care se aboneaza la
newsletter beneficiul de a castiga unul dintre premiile alocate. Abonarea la newsletter constituie o conditie de inscriere in Campanie. In contextul in care Participantul nu este de acord sa isi ofere consimtamantul pentru prelucrarea adresei de e-mail, ca data cu caracter personal, in scopul mai sus descris, acesta nu va fi inscris in Campanie, neputand transmite in fapt intentia de inscriere in concurs (nebifarea casutei corespunzatoare acordarii consimtamantului pentru transmiterea de buletine informative va conduce la
impsoibilitatea transmiterii formularului de inscriere in Concurs catre Organizator).
Prelucrarea adresei de e-mail va fi efectuata in baza temeiului legal al consimtamantului Participantului, prevazut de art. 6, alin. (1), lit. a) din GDPR.

Articolul 5. Mecanismul de declarare a premiilor
5.1. Participantii vor invarti roata cadourilor si vor primi in timp real premiul castigat de catre

acestia prin intermediul e-mail-ului. Probabilitatile de a castiga unul din cele 6 premii, sunt pre-stabilite in functie de valoare acestora.

5.2. Fiecare participant unic are sansa garantata de a castiga unul din cele 6 premii disponibile in campanie.
5.3. In vederea validarii premiului, fiecare Castigator va fi contactat pe e-mail (conform datelor furnizate de acesta prin intermediul formularului de inscriere la Campanie) si i se vor oferi detaliile cu privire la cum pot beneficia de premiul castigat in campanie. Conform legislatiei in vigoare, in cazul acordarii premiului in bani vor fi prelucrate, ca date cu caracter personal, si CNP-ul Castigatorului, respectiv datele din cartea de identitate in vederea indeplinirii obligatiilor de impozitare care ii revin Organizatorului.
5.4. Premiile castigate in campanie pot fi utilizate de catre participanti pana la data de 28.02.2023,
in caz contrar valabilitatea codurilor promotionale vor expira.
5.5. In cazul in care Organizatorul identifica o fraudare a campaniei de catre un participant ce s-a inscris sub forma unor multiple identitati, ne asumam responsabilitatea de a anula toate premiile acestuia.

Articolul 6. Dispozitii finale

6.1 Prezenta Anexa descrie particularitatile de desfasurare a Campaniei „Roata cadourilor DY Nutrition 2022” si se completeaza cu dispozitiile Regulamentului Oficial al Concursurilor Organizate de DY Nutrition Global S.R.L. in mediul online (www.dynutrition.ro, Social Media DY Nutrition), respectiv in mediul offline.
6.2 Regulamentul Oficial, orice act modificator al acestuia, precum si orice Anexa aferenta unei campanii desfasurate de Organizator vor fi disponibile gratuit oricarei persoane care transmite o solicitare la adresa de e-mail: contact@dynutrion.ro, pe intreaga durata a Tombolei sau o cerere scrisa adresata Organizatorului si trimisa prin posta la adresa: Bucuresti, Sectorul 3, Str. CONSTANTIN F. ROBESCU, Nr. 12, PARTER, BIROUL NR. 1.

DY NUTRITION GLOBAL S.R.L.
Prin Administrator,
Sergiu Manofu