Concurs DY Games

 

Cum te poți înscrie în concurs?

 

Pasul 1: Selectezi orașul în care dorești să participi;

Pasul 2: Îți dai acordul pentru prelucrarea datelor personale pentru crearea profilului de concurent și informări ulterioare;

Pasul 3. Verificare vârstă. Pot participa persoanele peste 18 ani și persoanele de peste 16 ani, doar cu acordul părinților;

Pasul 4. Completezi câmpurile obligatorii cu datele personale (nume, prenume, adresa de e-mail validă, vârstă, adresă și număr de telefon);

Pasul 5. Validarea concurenților. Vor fi selectați primii 50 de concurenți de sex feminin și primii 50 de sex masculin. În total 100 de participanți.

 

Regulament concurs:

 

Concursul se va desfășura la nivel național având două etape:

Etapa 1: Concursul local: Dovedește că ești cel/cea mai bun/ă din orașul tău și ai șansa să-l reprezinți mai departe la nivel național.

Etapa 2: Concursul național: Reprezintă-ți orașul cu mândrie și dovedește că ești cel/cea mai bun/ă din țară la concursul DY Games.

În fiecare oraș, vor fi câte 100 de concurenți: 50 de concurenți la categoria masculină și 50 de concurenți la categoria feminină, împărțiți în 5 serii de câte 10 concurenți fiecare.

Vor fi 10 arbitri ce vor sta cu fiecare concurent în parte.

Vor fi premiați primii 10 clasați din fiecare oraș, iar primii 4 se vor califica în marea finală națională.

Punctajul pentru delimitarea câștigătorilor se calculează prin adunarea repetărilor din fiecare probă în parte. Astfel concurentul și concurenta care are au cel mai mare punctaj vor câștiga etapa pe oraș.

Înscrierea se face online pe site-ul www.dygames.ro

Înscrierile pe fiecare oraș se vor termina cu 4 zile înainte de începerea competiției din orașul respectiv:

Constanța - 30 iulie

Cluj - 13 august

București - 20 august

Brașov - 17 septembrie

Timișoara - 1 octombrie

Înscrierea va fi confirmată ulterior de către membrii DY printr-un e-mail și mesaj telefonic.

Kitul de participare este pus la dispoziția fiecărui participant prin validarea datelor de încriere cu actul de identitate. Această acțiune are loc cu 30 de minute înainte de startul competiției.

Concursul în faza pe oraș se va desfășura astfel:

 1. Calificările au loc la ora 09:00. Se califică în finala pe oraș primii 2 clasați din fiecare serie.

 2. Finala are loc la ora 19:00.

 

Probe concurs:

Probe concurs băieți:

Vor fi 6 exerciții a câte 80 de secunde dedicate fiecărui exercitiu în parte. Probele se desfășoară fără pauză între cele 6 exerciții. Se va trece de la o probă la alta, la finalul celor 80 de secunde. Participanții pot lua pauză oricând pe parcursul celor 80 de secunde și relua ulterior activitatea, cronometrul va măsura și timpul de pauză, ceea ce constituie un dezavantaj la timpul final. Se vor cumula punctajele celor 6 exerciții și va câștiga cel care are punctajul final cel mai mare. Fiecare concurent va avea un arbitru ce îi va sta alături pe tot parcursul competiției. Arbitri vor fi delegați aleatoriu. Vor fi 50 de concurenți împărțiți în 5 serii a câte 10 concurenți pe serie. Toate probele vor fi demonstrate înainte de începerea fiecărei probe.

 

Proba 1. Alergare timp de 80 de secunde: La un capăt va fi un clopoțel, iar la fiecare tură concurentul va trebui să sune la clopoțel. Se va nota de câte ori a fost atins clopoțelul.

Proba 2. Cât mai multe flotări în 80 de secunde: Se vor număra de către arbitru fiecare repetare corect executată. Pieptul trebuie să coboare până la sol. La finalul celor 80 de secunde se va nota numărul repetărilor executate corect.

Proba 3. Slam ball 10KG: Bila se ridică deasupra capului și se trântește de podea timp de 80 de secunde. Se punctează doar repetările în care mingea trece deasupra capului și ajunge pe podea.

Proba 4. Sărituri peste cutie: Se va puncta numărul de urcări pe cutie timp de 80 de secunde. La fiecare urcare, coborârea se face pe partea opusă.

Proba 5. Genuflexiuni cu Kettle Bell: Se punctează timp de 80 de secunde de câte ori concurenții de așază și se ridică de pe stepper având Kettle Bell la piept.  

Proba 6. Military Press cu bara 20KG - bara pleacă de la nivelul pieptului și va ajunge deasupra capului având brațele perfect întinse. Se vor puncta repetările în care bara atinge pieptul și ajunge sus deasupra capului cu brațele întinse timp de 80 secunde.

Timpul total de efort este de 7 minute și 20 de secunde.

 

Probe concurs fete:

Vor fi 6 exerciții a câte 80 de secunde dedicate fiecărui exercițiu în parte. Probele se desfășoară fără pauză între cele 6 exerciții. Se va trece de la o probă la alta la finalul celor 80 de secunde. Concurenta poate lua pauză oricând pe parcursul celor 80 de secunde și relua ulterior activitatea, însă și pauza va fi cronometrată, iar timpul extra va fi în defavoarea concurentei. Se vor aduna punctajele celor 6 exerciții și va câștiga cea care are punctajul final cel mai mare. Fiecare concurentă va avea un arbitru ce va sta alături de ea pe tot parcursul competiției. Arbitrii vor fi delegați aleatoriu. Vor fi 50 de concurente împărțite în 5 serii a câte 10 concurente pe serie.

 

Proba 1. Alergare timp de 80 de secunde: La un capăt va fi un clopoțel, iar la fiecare tură concurenta va trebui să sune clopoțelul. Se va nota de câte ori a fost atins clopoțelul.

Proba 2. Cât mai multe Burpees în 80 de secunde: Se vor număra de către arbitru fiecare repetare corect executată. La finalul celor 80 de secunde se va nota numărul de repetări executate corect.

Proba 3. Slam ball 6KG: Bila se ridică deasupra capului și se trântește de podea timp de 80 de secunde. Se punctează doar repetările în care mingea trece deasupra capului și ajunge pe podea.

Proba 4. Sărituri peste cutie: Se va puncta numărul de urcări pe cutie timp de 80 de secunde. La fiecare urcare, coborârea se face pe partea opusă.

Proba 5. Genuflexiuni cu Kettle Bell: Se punctează timp de 80 de secunde de câte ori concurenta se așază și se ridică de pe Stepper având KB la piept.

Proba 6. Military Press cu bara 10KG - bara pleacă de la nivelul pieptului și va ajunge deasupra capului având brațele perfect întinse. Se vor puncta repetările în care bara atinge pieptul și ajunge sus deasupra capului cu brațele întinse timp de 80 secunde.

Timpul total de efort este de 7 minute și 20 de secunde.

 

Premii DY Games

Finala

Categoria fete:

 1. Premiul cel Mare de 1.000 Euro +  Sponsorizare DY timp de 3 luni în valoare de 1.000 RON, prin voucher lunar.

 2. Premiul de 750 Euro +  Sponsorizare DY timp de 2 luni în valoare de 1.000 RON, prin voucher lunar.

 3. Premiul de 500 Euro +  Sponsorizare DY timp de 1 lună în valoare de 1.000 RON, prin voucher lunar.

Locurile 4 - 10  vor fi premii de consolare constând în suplimente + diplomă participare + sponsori

 

Categoria băieți:

 1. Premiul cel Mare de 1.000 Euro +  Sponsorizare DY timp de 3 luni în valoare de 1.000 RON, prin voucher lunar.

 2. Premiul de 750 Euro +  Sponsorizare DY timp de 2 luni în valoare de 1.000 RON, prin voucher lunar.

 3. Premiul de 500 Euro +  Sponsorizare DY timp de 1 lună în valoare de 1.000 RON, prin voucher lunar.

Locurile 4 - 10 vor primii premi de consolare constând în suplimente + diplomă participare + alte premii.

 

Etapa locală:

Categoria fete:

 1. Premiul cel mare de 350 de euro +  Suplimente DY Nutrition in valoare de 1.000 RON.

 2. Premiul de 250 de euro +  Suplimente DY Nutrition in valoare de 1.000 RON.

 3. Premiul de 150 de euro +  Suplimente DY Nutrition in valoare de 1.000 RON.

Locurile 4 - 10 vor primii premi de consolare constând în suplimente + diplomă participare + alte premii.

 

Categoria băieți:

 1. Premiul cel mare de 350 de euro +  Suplimente DY Nutrition in valoare de 1.000 RON.

 2. Premiul de 250 de euro +  Suplimente DY Nutrition in valoare de 1.000 RON.

 3. Premiul de 150 de euro +  Suplimente DY Nutrition in valoare de 1.000 RON.

De la 4-10 vor fi premii de consolare constând în suplimente + diploma participare + sponsori.

Kitul de Start DY Games:

 • Maieu/Bustieră de participare

 • Produse DY Nutrition

 • Produse oferite de parteneri

 • Număr de concurs