Intra in echipa DY Nutrition

Dorian Yates este recunoscut pentru metodele sale de antrenament intense și pentru consistența acestora care au dus la câștigarea a 6 titluri de Mr. Olympia și alte mult competiții internaționale în cariera sa de sportiv. Această dorință a sa de a face lucrurile la un alt nivel s-a transpus mai departe, după retragerea din cariera competițională, în activitatea de antrenor personal prin crearea DY Academy și de fondator al DY Nutrition, având grijă ca suplimentele produse să fie la cel mai înalt nivel de calitate și să livreze performanță maximă. Este pentru prima dată în industria fitness-ului și body building-ului când o companie oferă toate elementele necesare pentru a face performanță la cel mai înalt nivel prin:

  1. existența unei academii de pregătire atât a persoanelor care doresc să înceapă o viață activă cât și a antrenorilor personali care vor să învețe și să se perfecționeze permanent cu un profesionist de nivel mondial;
  2. prin crearea unei game de suplimente premium cu ingrediente de cea mai înaltă calitate pentru performanță maximă.

După cum știți sau nu, există o mare variație a calității materiilor prime disponibile pentru a fi utilizate de către producătorii de suplimente nutritive. Din păcate, mărcile pe care oamenii le folosesc cel mai mult cheltuiesc mai mult pe marketing decât pe ingrediente de calitate, oferind astfel un produs de calitate slabă, cu o rată de absorbție slabă.

Pentru noua noastră gamă „RENEW” nu s-a economisit nimic în procesul de producție, deoarece ne procurăm materiile prime proprii și le producem în propria noastră unitate din Marea Britanie la standarde de calitate ridicate!

Folosind doar cele mai eficiente procese disponibile în industria de astăzi, toate formulele noastre conțin dozele exacte indicate și sunt puse la punct de către propriul nostru biochimist, sunt toate în plicuri igienice cu o singură porție, care este și un plus pentru ușurința transportării.

Dacă sunteți interesat să faceți parte din familia Dorian Yates Nutrition și să beneficiați dvs. și clienții dvs. de produse de top, supervizate și testate de către Dorian Yates personal, iată beneficiile pe care le veți primi:

  • Un catalog educațional aprofundat gratuit pe care îl puteți studia și utiliza ca referință pentru gama noastră de suplimente, deoarece cheia succesului constă în sfaturi și cunoștințe amănunțile despre nutriție și modul de folosire a suplimentelor.
  • Acces la un grup exclusiv pentru personal traineri - „RENEW”, unde vor exista seminarii web regulate cu Dorian Yates cu sfaturi despre antrenament, cunoștințe și, de asemenea, sfaturi despre cum să vă îmbunătățiți tehnicile și abilitățile de antrenor personal.
  • Un cod de reducere pe care să îl utilizați pentru promovarea produselor.
  • Veți primi un comision lunar de 25% din prețul de vânzare direct în contul dvs. pentru suplimentele cumpărate de către clienții dvs. folosind codul dvs. unic de reducere.
  • Un pachet de suplimente starter, gratuit, pentru a testa produsele din noua gamă la semnarea prezentului contract.

Pentru a face parte din echipa noastră, vă rugăm să completați formularul de mai jos și vă vom trimite contractul pentru a fi semnat și pentru a începe să facem istorie împreună!