DY HIT Challenge

Câștigătorii DY HIT Challenge - Iulie-Octombrie 2021

Antrenor Client Categorie Fotografii câștigători
Cosmin Sandu Popa George Viorel Weight Loss Bărbați | 115 - 102.5 kg
Costel Cosloc Natalia Virlan Weight Loss Femei | 78.4 - 74 kg
Marius Stoica Dumitru Daniel Best Fit Bărbați
Georgiana Sturzu Bianca Liliana Best Fit Femei
Dorim să  îți mulțumim pentru efortul depus și ne dorim ca meritele și rezultatele fiecăruia dintre membrii echipei să fie recunoscute.
Din acest motiv, DY Nutrition începe în 2021 o serie de evenimente prin care să promoveze proprii parteneri și un stil de viață sănătos, care implică mișcare și o dietă echilibrată.
Dacă ești unul dintre partenerii afiliați ai DY Nutrition, te poți înscrie în acest eveniment. 

Descrierea evenimentului

DY HIT CHALLENGE

Succesul unui antrenor personal înseamnă succesul clienților săi. De aceea, noi dorim să îi promovăm pe cei mai buni dintre voi, care doresc să facă performanță permanent.
Evenimentul la care vă puteți înscrie se va desfășura în următorul mod:

Există două categorii și vă puteți înscrie doar la una dintre ele:

  1. Weight Loss  - cele mai multe kilograme pierdute în 3 luni prin antrenament, dietă și suplimente nutritive
  2. Best Fit   - cea mai bună formă/transformare (overall look) după 3 luni de antrenament, dietă și suplimente nutritive


Mecanismul este următorul:

Evenimentul se desfasoară pe  o perioadă de 3 luni. 

La fiecare categorie se poate înscrie orice antrenor partener oficial al DY  Nutrition, cu un singur client. 

Clientii antrenorilor personali înscriși primesc un starter pack de slăbire pentru categoria 1 si un starter pack pentru construcție masă musculară pentru categoria 2 (care să acopere necesarul pentru 3 luni). 

Pentru ca înscrierea să fie validă, trebuie să ne trimiteți prin formularul de mai jos sau prin chat-ul aplicației de afiliere, unde aveți contul de partener (vă logați AICI) un mesaj de cerere înregistrare, precum și următoarele: un video 360 cu clientul cu care urmează să participați la concurs, o fotografie față, una lateral, una spate (femeile cu sutien / bustieră și pantalon scurt și bărbații cu bustul gol și pantaloni scurți), înălțime și greutatea clientului, numele și prenumele acestuia. De asemenea, pentru categoria Weight Loss trebuie o poza cu clientul pe cantar pentru a vedea greutatea initială. Dacă fișierele sunt prea mari și nu le puteți încărca prin chat, le puteți trimite pe adresa de emaill marketing@dynutrition.com direct sau prin wetransfer.com daca sunt fisiere foarte mari.

Pentru ca întreaga participare să fie validă, se trimit către DY Nutrition (tot prin chat-ul aplicației) fotografii și clipuri video săptămânal de la antrenamente de către fiecare antrenor (minim două materiale - imagini și video). Antrenorii trebuie să poate toți tricouri cu DY Nutrition la filmare sau în fotografii (cei care nu au vor primi).

La finalul perioadei de 3 luni se desemnează câstigătorii (cea mai bună transformare) fiecărei categorii, un antrenor personal cu clientul participant, de către un juriu format din 4 persoane din top managementul DY Nutrition (inclusiv Dorian Yates). Antrenorii personali câștigă un premiu în produse de la DY Nutrition în valoare de 1000 de lei / câștigător (voucher valoric) și vor fi prezentați permanent într-o secțiune a website-ului dyutrition.ro - care va purta numele evenimentului - DY HIT CHALLENGE. De asemenea, vor primi o diplomă de câștigător al concursului de la DY Nutrition, semnată de către Dorian Yates.

Evenimentul se va desfăsura trimestrial, de 3 ori pe an începând cu anul 2021. La sfârșitul fiecărui an, se va organiza Gala Premiilor DY Nutrition unde Dorian Yates va premia antrenorul personal al anului din România. 

Vă dorim mult succes!