Cum să atingi starea de bine cu dr. Andy Galpin

Cum să atingi starea de bine cu dr. Andy Galpin

Invitatul lui Dorian în cadrul celui mai recent episod din podcastul Shadow Talk este dr. Andy Galpin, profesor de kinesiologie la California State University, Fullerton, om de știință și antrenor pentru sportivi de performanță. 

Acesta este codirectorul Centrului pentru Performanță Sportivă din cadrul Universității California și a pus bazele “Laboratorului de biochimie și fiziologie moleculară a exercițiului fizic.”

Dr. Andy Galpin este doctor în bioenergetică umană și un om de știință preocupat de performanța umană, având publicate peste 100 de lucrări științifice și de prezentări cu conținut științific.

Dr. Andy Galpin a lucrat cu sportivi de performanță, medaliați cu aur, din sporturi precum UFC, MLB, NBA, PGA, NFL, box, olimpiade sau din cadrul Forțelor militare speciale.

Dorian Yates și Andy Galpin dezbat în cadrul acestui episod subiecte variate de la cum să te antrenezi, diete, până la cum poți să îmbătrânești cu grație și alte metode care aduc beneficii sănătății.  

 Vizionează episodul  AICI 

Acesta este, de asemenea, co-fondator al companiilor Vitality Blueprint, Absolute Rest, BioMolecular Athlete și RAPID Health & Performance.

Pentru a afla mai multe informații despre dr. Andy Galpin, intră pe website-ul www.andygalpin.com.