Frappé proteic - Shadowhey Coffee & Cream

Frappé proteic - Shadowhey Coffee & Cream

Vă invităm să încercați un frappé proteic realizat de Stretto Plug In cu proteina concentrată Shadowhey cu aromă de coffee & cream, din gama DY Nutrition. Shadowhey este cel mai calitativ concentrat proteic disponibil pe piață, conținând peste 23 de grame de proteină per servire. Bogat în mod natural în BCAA și glutamină, Shadowhey este digerat rapid și perfect  de consumat după antrenamente intense sau ca o sursă convenientă de proteine între mese de-a lungul unei zilei. Disponibil într-o gamă delicioasă de arome, Shadowhey este un produs versatil care este potrivit pentru a fi consumat ca atare sau în diverse combinații de shake sau sub formă de frappé proteic.

Un frappé proteic este o băutură răcoritoare și energizantă care conține o cantitate semnificativă de proteine. Acesta este adesea folosit în sporturi și în culturism pentru a ajuta la recuperarea musculară și la creșterea masei musculare.

Iată câteva dintre beneficiile unui frappé proteic:

  • Sursă de proteine: furnizează o cantitate semnificativă de proteine, care sunt esențiale pentru construirea și repararea țesutului muscular.
  • Recuperare musculară: consumul unui frappé proteic în urma antrenamentului poate ajuta la refacerea și repararea mușchilor, reducând astfel timpul de recuperare și disconfortul muscular.
  • Creștere musculară: pentru persoanele care doresc să-și dezvolte masa musculară, un frappé proteic poate fi o modalitate convenabilă de a obține aportul necesar de proteine.
  • Sațietate și controlul greutății: consumul unui frappé proteic poate contribui la creșterea senzației de sațietate și poate ajuta la gestionarea greutății prin reducerea poftelor și a consumului excesiv de alimente.
  • Nutriție convenabilă: frappé-urile proteice pot fi preparate rapid și pot fi luate cu tine oriunde, fiind o opțiune convenabilă pentru a obține o doză rapidă de proteine în timpul zilei sau înainte/ după antrenament.
  • Aport suplimentar de nutrienți: multe frappé-uri proteice conțin și alte ingrediente benefice, cum ar fi vitamine, minerale și fibre, care pot completa dieta și pot contribui la menținerea unui echilibru nutrițional optim.