Comunicate de Presă și Interviuri

Comunicate de Presă și Interviuri

Ne bucurăm că am făcut parte din povestea “Fotbal pentru Schimbare”, eveniment organizat de Asociația The Social Incubator.

Membrii echipei DY Nutrition au răspuns prezent la provocarea noastră și au format echipa ”Game Changers”. Împreună am dat curs invitației The Social Incubator pentru susținerea unui proiect dedicat tinerilor din medii vulnerabile. Prin intermediul acestui eveniment, o parte dintre tinerii instituționalizați din România vor avea acces la educație, șanse egale pentru un loc de muncă stabil și un viitor mai bun ca adulți.

Evenimentul ”Fotbal pentru Schimbare” a strâns aproximativ 13.000 EURO, bani ce vor fi direcționați către dezvoltarea unor noi proiecte pentru tinerii beneficiari din programele asociației.

Am adunat mai jos cele mai frumoase momente de la „Fotbal pentru Schimbare”:

Ne-am bucurat ca prin sport să putem contribui împreună la construirea unui viitor mai bun pentru tinerii defavorizați! Felicitări organizatorilor și tuturor participanților!

Să ne revedem cu bine în curând pe teren.

 

Spune NU creșterii TVA pentru cluburile de fitness și sălile de Sport de la 5% la 19%!

DY Nutrition Global susține inițiativa RomaniaActive împotriva creșterii TVA-ului de la 5% la 19% pentru industria de fitness din România.

În acest sens, RomaniaActive a întreprins o serie de acțiuni pentru a atrage atenția asupra importanței menținerii unei cote scăzute prin apariții media, online, presă și nu doar atât.

Au fost trimise scrisori oficiale către ministere și alte discuții ce au avut loc pe acest subiect. În continuarea acestui plan de acțiuni,  s-a lansat petitia:

Spune NU creșterii TVA pentru cluburile de fitness și sălile de Sport de la 5% la 19%! Spune DA stilului de viață sănătos și activ! Semnează petiția.

Milioane de cetățeni activi ar fi afectați de decizia de a crește TVA-ul pentru sport și fitness.

Creșterea TVA de la 5% la 19% ar determina o scumpire semnificativă a abonamentelor pentru serviciile de health & fitness și a accesului la facilitățile sportive, iar acest lucru îi va descuraja pe români să ducă un stil de viață activ și sănătos. Progresul înregistrat până acum în promovarea unei populații mai sănătoase prin sport și activitate fizică regulată va stagna, cu consecințe negative pe termen lung asupra sănătății publice, unde, din păcate, vom vedea o creștere a cheltuielilor. Prevenția este întotdeauna pe primul loc în orice economie sănătoasă! 

 Vă îndemnăm să semnați și să distribuiți mai departe în comunitățile voastre.