Evenimente și Prezentări:

Evenimente și Prezentări:

SIBEC EMEA 2023 - 25 de ani de Fitness și Nutriție

Suntem încântați să vă anunțăm că DY Nutrition este sponsor și participant la evenimentul SIBEC EMEA, una dintre cele mai prestigioase conferințe din industria fitness-ului din Europa. Evenimentul are loc în perioada 26-29 septembrie 2023, la Hilton Sorrento Palace, Sorrento, Italia.

Anul acesta, SIBEC EMEA sărbătorește 25 de ani de excelență în industria fitness-ului și nutriției. Este un eveniment emblematic care aduce împreună lideri din industrie, profesioniști și pasionați de fitness și wellness.

Ne bucurăm că DY Nutrition este unul dintre sponsorii principali ai acestui eveniment de referință, care promovează sănătatea și starea de bine. Echipa noastră prezentă la eveniment este dedicată să ofere soluții inovatoare în domeniul fitness-ului și nutriției și sunt nerăbtădori să-și împărtășească cunoștințele cu membrii comunității europene de fitness. 

Pentru mai multe informații despre eveniment, vizitați site-ul oficial SIBEC EMEA.

La DY Nutrition, ne face plăcere să evidențiem gama de suplimente premium la expoziții internaționale. Scopul nostru este de a spori vizibilitatea brandului, de a atrage noi parteneriate de afaceri și de a interacționa cu clienții noștri din piețele internaționale esențiale. Iată un rezumat al celor mai importante festivaluri internaționale la care am participat în ultimii ani.

Expozițiile la care am făcut parte în anul 2022:

Dubai Muscle Show

Acesta este cel mai mare eveniment de fitness din Orientul Mijlociu, oferind spectaculoase competiții sportive, precum strongman, calisthenics, box, arte marțiale mixte, kick-boxing, culturism și multe altele.

Arnold Sports Festival UK, Birmingham

Festivalul este o sărbătoare a sănătății, fitness-ului și nutriției, transformând un weekend într-o sursă de motivație și inspirație. Evenimentul găzduiește mari competiții multisport, alături de cele mai renumite branduri din lume, prezentând produsele cele mai noi de pe piață.

FITXPO UK, Liverpool

FITXPO UK celebrează timp de trei zile fitness-ul, forța, sănătatea și bunăstarea.

Smart Sport Expo & Fitness Festival, Budapesta

Este principalul festival de fitness din Ungaria, îndemnând vizitatorii să descopere ultimele inovații din sectorul fitness și sănătății.

IFBB Mr. Peru

O competiție impresionantă organizată de IFBB, urmată de cea mai mare expoziție de fitness din America Latină.

Expozițiile la care am făcut parte în anul 2021:

Dubai Muscle Show

Acesta este cel mai prestigios eveniment de fitness din Orientul Mijlociu, prezentând impresionante concursuri în domenii ca strongman, calisthenics, box, arte marțiale mixte, kick-boxing, culturism și altele asemănătoare.

Arnold Sports Festival UK, Birmingham

Festivalul celebrează sănătatea, condiția fizică și alimentația, transformând un sfârșit de săptămână într-o fântână de inspirație și ambiție. Evenimentul scoate în evidență cele mai prestigioase competiții multisport, experiențe de excepție, însoțite de branduri de renume mondial care prezintă ultimele noutăți de pe piață.

FIBO, Cologne, Germania

FIBO este principalul târg european de fitness și wellness, reprezentând platforma emblematică pentru afaceri, networking și inovație în lumea fitness-ului.

BodyPower Expo, Mumbai, India

BodyPower India este cel mai mare eveniment din Asia pentru piața internațională de fitness: sport, fitness, wellness și nutriție. Expoziția atrage o mulțime de vizitatori și atleți, iar expozanții prezintă un spectru complet de produse, servicii și sportivi. În cadrul acestei expoziții, am organizat prima ediție a Dorian Yates Classic.

Expozițiile la care am făcut parte în anul 2018:

Arnold Classic Europe, Barcelona

Organizat anual, Arnold Sports Festival Europe adună vizitatori și atleți din întreaga lume, cu același scop: o viață dedicată sportului și unui stil de viață sănătos.

EVLS Prague Pro, Praga

EVLS este cel mai prestigios eveniment de culturism din Europa, desfășurat în Praga, Republica Cehă.

IFBB Tiger Classic, Diamond Cup România

Un eveniment mereu excelent organizat de IFBB în colaborare cu Federația Română.

Go Active Show, Varșovia

Go Active Show este un târg internațional din Varșovia, Polonia, care promovează mișcarea și stilul de viață activ ca sursă de sănătate și formă fizică. Evenimentul combină o expoziție tradițională cu o prezentare amplă a pieței de produse și servicii, demonstrații sportive, ateliere, seminarii și întâlniri cu diferite vedete sportive.

BodyPower Expo, Birmingham

BodyPower Expo este principalul eveniment de sănătate și fitness din Marea Britanie, dedicat expozanților din industria fitness și găzduind unele dintre cele mai mari competiții de fitness din Europa - fit factor stage show, campionate de powerlifting, campionate de culturism, campionate strongman, plus CrossFit și gimnastică.

FIBO, Cologne, Germania

FIBO este cel mai important târg european de fitness și wellness, reprezentând platforma emblematică pentru afaceri, networking și inovație în domeniul fitness. În cadrul ediției acestui an, am lansat la nivel mondial linia Shadow.