Vești bune! Primul lot de Blood & Guts cu formulă și etichete noi este gata!

Vești bune! Primul lot de Blood & Guts cu formulă și etichete noi este gata!

Primul lot de Blood & Guts, cu formulă și etichetă noi, produs în România la Sibiu este deja disponibil. Pre-workoutul Blood & Guts este produs la Sibiu, de către Vitema Pharmaceuticals, una dintre cele mai moderne și mai sustenabile unități de producție din sud-estul Europei, la standarde farmaceutice GMP (Good Manufacturing Practices).

Safety, Safety, and Safety... Again!

Filozofia de business a a parteneriatului dintre DY Nutrition și Vitema Pharmaceuticals este centrată pe siguranță. „Safety, Safety and Safety... Again” nu este doar un slogan, ci o promisiune că fiecare produs care părăsește fabrica este testat riguros și respectă cele mai înalte standarde de calitate.

În lipsa unor reglementări stricte, am setat proactiv un cadru de producție a suplimentelor alimentare la aceleași standarde de calitate și siguranță ca al medicamentelor. Acest lucru este garantat prin certificarea farmaceutică GMP pe care compania o deține. În mod practic, asigurarea acestor standarde se face prin testarea riguroasă a materiilor prime, a produselor intermediare, a produselor finite și a materialelor de ambalare din punct de vedere fizico-chimic și microbiologic în laboratoarele proprii. Prin aceste procese, se asigură că materiile prime care urmează să fie utilizate în procesul de fabricație respectă standardele de puritate. Pentru suplimente, această testare nu este una obligatorie și nu toți producătorii iau aceste măsuri exigente de control, neaderând la standardul de fabricație GMP, întrucât nu toate fabricile au această certificare, ceea ce duce adesea la o discrepanță semnificativă a calității produselor disponibile pe piață.

GMP Pharma versus GMP Food

Diferențele dintre GMP Pharma și GMP Food sunt semnificative. Certificarea farmaceutică GMP este reglementată de Agenția Națională a Medicamentelor și este supusă celui mai ridicat nivel de examinare și de reglementare datorită cerințelor stricte necesare pentru a asigura siguranța, eficacitatea și consistența medicamentelor, spre deosebire de standardele GMP pentru suplimentele alimentare care sunt mai flexibile și care se bazează, în principal, pe conformitatea cu standardele de calitate, dar fără a impune verificări la fel de riguroase ca GMP Pharma.

DY Nutrition și Vitema au implementat un sistem de producție complet închis, care acoperă întregul proces, de la primirea materiilor prime până la ambalarea finală, eliminând orice risc de contaminare încrucișată.

DY Nutrition a luat decizia de a produce suplimente nutritive respectând standardele stricte și riguroase din industria farmaceutică, iar acesta este un pas important pentru dezvoltarea industriei de suplimente nutritive și pentru prioritizarea sănătății consumatorilor.

Formulă nouă:

Formula Blood & Guts a fost îmbunătățită de noua echipă de cercetare și dezvoltare în formulare transferată din Marea Britanie.

Transparență totală privind calitatea și autenticitatea produsului

Noua etichetă îmbunătățește și mai mult experiența consumatorilor cu produsele, stabilind o relație de încredere între brand și clienții dumneavoastră.
  • Etichete detașabile cu traduceri: noile etichete dispun de traduceri în mai multe limbi, inclusiv în limba română, asigurând accesul la informații esențiale despre produs pentru fiecare client.
  • Cod QR pentru controlul calității și transparență: fiecare etichetă are un cod QR care oferă acces la documentele de control al calității, asigurând transparența.
  • Cod de autentificare răzuibil: pentru a ne proteja împotriva produselor contrafăcute, implementăm un cod de autentificare de tip scratch-off pe fiecare ambalaj, permițând clienților să verifice cu ușurință autenticitatea produsului.
Vă mulțumim mult pentru parteneriat și pentru sprijinul acordat în această perioadă de tranziție. Ne-am luat angajamentul de a vă oferi produse la cele mai înalte standarde de calitate și ne ținem de cuvânt.
Împreună suntem mai puternici. Împreună suntem game-changers.